Un tânăr a fost snopit în parcare de un vecin, după ce şi-a lăsat maşina pe locul lui: "De ce dai mă cu pumnii în mine?"

Un tânăr a fost snopit în parcare de un vecin, după ce şi-a lăsat maşina pe locul lui: "De ce dai mă cu pumnii în mine?"
| Foto: observatornews.ro

Lipsa locurilor de parcare din Constanţa şi tarifele piperate duce la scandaluri între vecini.

Un tânăr a fost luat la bătaie într-o parcare, după ce ar fi parcat maşina pe locul altuia. Şi deşi s-a oferit să mute autoturismul, cel de-al doilea tânăr i-a aruncat cuvinte grele şi l-a luat la pumni când a văzut că filmează totul. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Scandalul s-a petrecut dupa lăsarea întunericului, într-o zonă centrală a oraşului. Unul dintre bărbaţi şi-a găsit locul de parcare ocupat, aşa că şi-a lăsat maşina pe un alt loc, al unui vecin. Atât i-a trebuit. Când celălalt a ajuns acasă, a văzut negru în faţa ochilor.

Te rog frumos să te calmezi! Deci te rog frumos să te calmezi, da?

Închide telefonul

Nu pot să închid nimic. 

Închide telefonul ţi-am zis!

Tânărul agresat a început să filmeze întreaga scenă, iar acest lucru l-a înfuriat şi mai tare pe vecinul scandalagiu, care a început să-l lovească cu pumnii.

De ce mă loveşti şi dai cu pumnii în mine? Băi, de ce dai mă cu pumnii în mine? Calmează-te!

Lasă-mă, băi, frate, eşti nebun? Vrei să mă omori? Băi, eşti nebun? Dai în mine?

Șoferul luat la bătaie s-a baricadat într-un magazin

Victima susţine că agresorul ar fi încercat să-l lovească chiar şi cu mașina, moment în care a fugit, s-a baricadat într-un magazin din zonă şi a sunat la 112. 

Băi mă omori, eşti nebun la cap?

Mă înjură **** ta, mă? Mă înjură **** ta de la balcon? 

Ajutor! Poliţia! 

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care pe fondul unui conflict spontan, legat de locul de parcare, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, de 22 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Șoferul agresat a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean, însă rănile nu au necesitat internare. Bărbatul îşi va scoate certificat medico-legal şi va face plângere penală împotriva agresorului, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza