Un tânăr a fost răpit de pe stradă și băgat cu forța în mașină de fostul iubitei sale! ce a urmat după este extrem

Un tânăr a fost răpit de pe stradă și băgat cu forța în mașină de fostul iubitei sale! ce a urmat după este extrem

Tânăr de 23 de ani a fost răpit de pe o stradă din Năvodari și ulterior băgat cu forța într-o mașină de fostul prieten al iubitei sale.

Autorul faptei, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat preventiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, duminică seara, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, ar fi fost luată cu forţa într-un autoturism de mai mulţi bărbaţi, maşina deplasându-se pe drumul de la fostul combinat chimic USAS Năvodari.

“Imediat, poliţiştii au organizat filtre pentru depistarea autoturismului, acesta fiind identificat de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Lumina, în localitatea Lumina. În autoturism se aflau trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, precum şi persoana vătămată. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Năvodari, pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. În urma cercetărilor a reieşit faptul că victima a fost agresată de unul dintre bărbaţi, de 32 de ani”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul de 23 de ani a fost răpit de fostul iubit al prietenei sale, acesta fiind şi cel care l-a agresat.

Bărbatul de 32 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, fiind apoi prezentat instanţei care a decis arestarea preventivă, scrie news.ro, citat de observatornews.ro.

Comenteaza