Culiță Sterp, accident cumplit. Bărbatul a fost prins beat și cu o femeie în mașină! Informația șoc a momentului în showbiz

Culiță Sterp, accident cumplit. Bărbatul a fost prins beat și cu o femeie în mașină! Informația șoc a momentului în showbiz

Culiță Sterp, cunoscutul manelist, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se afla pe șoselele din Cluj-Napoca.

Două mașini au fost implicate într-un accident, noaptea trecută. Acesta a avut loc în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Accidentul s-a soldat cu o victimă transportată la spital. 

"În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor.

 
A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", se arată în comunicatul autorităţilor.

Din primele informații, în accident ar fi implicat Culiță Sterp. Autoritățile urmează să stabilească circumstanțele accidentului. Maşina în care se afla artistul s-a ciocnit cu un alt automobil. Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. 

Conform polițiștilor, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza