Simona Halep a primit o mașină de senzație! Cine i-a făcut marele cadou de zeci de mii de euro

Simona Halep a primit o mașină de senzație! Cine i-a făcut marele cadou de zeci de mii de euro

Jucătoarea de tenis, Simona Halep, a primit un cadou spectaculos de ziua ei din partea companiei BMW. 

Fosta parteneră de viață a lui Toni Iuruc pare că bucură din plin de statul de femeie singură și nu este deloc deranjată de faptul că astăzi își sărbătorește cea de-a 31-a aniversare fără un iubit. Jucătoarea de tenis a fost de-a dreptul surprinsă în momentul în care a descoperit ce surpriză i s-a pregătit din partea unui brand foarte cunoscut care produce mașini.

BMW este unul dintre sponsorii jucătoarei de tenis, iar cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta a primit drept cadou o mașină nouă, care va atrage privirile tuturor. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre un BMW Z4 M40i Roadster, de culoare roșie.

Bolidul atinge o viteză de 240 km/h și poate reprezenta una dintre cele mai frumoase mașini din colecția Simonei Halep. Cei care își doresc să achiziționeze o asemenea mașină vor fi nevoiți să scoată din buzunar o sumă destul de mare, în jur de 80.000€, mai exact. În funcțiile de specificațiile modelului, suma ar putea crește din ce în ce mai mult, potrivit cancan.ro.

În momentul în care a văzut cadoul impresionant pe care l-a primit din partea sponsorului său, multipla campioană de Grand Slam din România a urcat imediat la volan, imortalizând momentul. Simona Halep a postat câteva imagini cu noua sa mașină, afișând un zâmbet larg. Așa cum era de așteptat, jucătoarea de tenis a dorit să facă un drive test rapid pentru a-și da seama de puterea noului său bolid.

Cu ocazia zilei sale de naștere Simona Halep a trecut pragul unui salon de înfrumusețare, unde a primit un buchet foarte mare de trandafiri din partea personalului. De asemenea, Cătălin Botezatu este unul dintre cei care a dorit să îi ureze jucătoarei de tenis un călduros „La mulți ani!”.

Comenteaza