Un șofer de TIR român, ucis cu sabia într-o parcare din Franța. Soția lui era de față

Un șofer de TIR român, ucis cu sabia într-o parcare din Franța. Soția lui era de față
| Foto: observatornews.ro

Un tânăr şofer român de TIR a fost ucis pe într-o parcare de pe autostrada A28 Franța. Acesta a fost atacat cu o sabie de un necunoscut, în timp ce soția sa care era alături de el a văzut totul.

În noaptea de 15 spre 16 mai, brăileanul Mihai Spătaru, şofer profesionist de TIR, se afla într-o parcare de pe autostrada A28 din Franţa, împreună cu soţia sa, împreună cu care făcea echipaj pe camion. Cei doi veneau din Anglia şi urmau să facă o livrare în Spania.

La un moment dat, Mihai i-a spus soţiei că merge la toaletă, apoi se va duce să verifice dacă încărcătura este în regulă, iar lacătul remorcii este intact.

Imediat ce a coborât şi a ajuns în spatele TIR-ului, românul de 39 de ani a fost atacat cu o sabie şi înjunghiat de două ori, în inimă şi spate. Mihai nu a mai avut nicio şansă.

Soţia sa a văzut scenele de groază, însă nu a mai putut face nimic ca să-l salveze pe Mihai. Strigătele disperate ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi de TIR aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât, pentru a sări în ajutorul colegului lor.

Filmul nenorocirii a fost povestit de Ilie Matei - "Omul soselelor", într-o postare pe Facebook.

"Se numea Spătaru Mihai si pana aseara a fost unul dintre ai nostri.Astăzi o familie il plange, o intreagă comunitate a ramas fără glas si priveste cu teamă prin parbriz, sperand ca următoarele victime să nu fie chiar ei. Mihai iși caștiga painea ca si noi, de pe urma unui volan de camion, lucrand in echipaj cu sotia lui.

Noptea trecută, se afla parcat pe A28 in Franta.A coborat din camion pt a merge la toaletă. I-a spus sotiei ca pana sa mearga la toaletă se duce să se uite daca incarcatura este in regulă si lacatul remorcii este intact.

A coborat si a fost injunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reactie, sub ochii sotiei lui. Mai trist decat atat, politia și ambulanța au venit după o ora si jumatate si doar au constat decesul colegului nostru, nemaiputand interveni cu nimic pentru salvarea lui, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza