Un primar de doar 38 de ani a murit de COVID-19. „Zbor lin către îngeri!”

Un primar de doar 38 de ani a murit de COVID-19. „Zbor lin către îngeri!”

Primarul comunei Meteș din județul Alba, Dan Cosmin Opruța, a murit noaptea trecută, după ce a fost diagnosticat cu virusul Sars-CoV-2, au anunțat prietenii și mai multe instituții pe Facebook.
 

Dan Cosmin Opruța avea 38 de ani și era la al doilea mandat de primar în Meteș, din partea PNL. Edilul a fost diagnosticat recent cu noul coronavirus și se afla de câteva zile în stare gravă, la ATI.

Primarul Dan Cosmin Opruța a decedat la o clinică din Târgu Mureș în noaptea de miercuri spre joi. Era căsătorit și avea un băiat.

„Drum lin spre cer, Dane! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a transmis, pe pagina de Facebook a PNL Alba, deputatul Florin Roman.

„Dumnezeu să-l odihnească”, a postat, la rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, în timp ce Instituția prefectului a transmis sincere condoleanțe familiei: „Cu adâncă tristețe, colectivul Instituției Prefectului-Județul Alba deplânge trecerea în neființă a domnului primar al comunei Meteș, Opruța Dan Cosmin.A fost un om de o înaltă ținută morală și profesională, un prieten adevărat și va rămâne mereu în sufletele noastre”.

Colectivul Școlii Gimnaziale Meteș a adus de asemenea un ultim omagiu celui care a fost primarul Comunei Meteș, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza