Un nou concurent eliminat de la Survivor România: „I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil”

Un nou concurent eliminat de la Survivor România: „I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil”
| Foto: cancan.ro

Starlin a fost eliminat după ce a fost votat de către Albert Oprea. 

Un consiliu plin de emoții pentru Războinici la Survivor România. Starlin a fost desemnat favoritul publicului pentru a opta oară consecutiv. Starlin a intrat în cursa pentru eliminare alături de Sorin Pușcașu și Andrei Dascălu.

Starlin a fost eliminat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Acesta a intrat în cursa pentru eliminare alături de Sorin Pușcașu și Andrei Dacălu și a fost cel mai puțin votat de către oamenii de acasă.

Vestea eliminării lui Starlin de la Survivor i-a făcut pe Războinici să izbucnească în lacrimi, cel mai afectat fiind Sorin Pușcașu. Starlin a vorbit despre ce a însemnat experiența din Republica Dominicană pentru el, menționând că este fericit că și-a îndeplinit visul, acela de a ajunge în Santo Domingo, locul unde a crescut, înainte să se stabilească în România.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc', a spus Starlin după ce a aflat că este eliminat de la Survivor, potrivit viva.ro

Etichete
Comenteaza