Un cunoscut interlop și-a uitat pistolul în cabina de probă. Ce a urmat după este extrem...

Un cunoscut interlop și-a uitat pistolul în cabina de probă. Ce a urmat după este extrem...

Un cunoscut interlop din Prahova a ajuns în închisoare după ce și-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin. 

Este vorba despre Nicolae Valentin Gălățeanu care a fost arestat în urma unui eveniment de-a râsul plânsul după ce și-a uitat arma letală într-un magazin dintr-un centru comercial al Capitalei.

Nicolae Valentin Gălățeanu, un cunosccut interlop prahovean, a fost arestat de polițiști după ce și-a uitat arma letală în cabina de probă a unui magazin. Acesta a fost implicat de nenumărate ori în diferite scandaluri, astfel că este vinovatul din cauza căruia s-a dat alertă de gradul 0 în Prahova.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani nu trece pentru prima dată prin probleme, astfel că nu este străin de discuțiile cu oamenii legii. Cunoscutul interlop prahovean a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe incidente și este un nume de care majoritatea localnicilor din Prahova se feresc.

Astăzi prahoveanul a intrat din nou în atenția autorităților după ce și-a uitat pistolul într-un magazin de haine, respetciv într-o cabină de probă. Bărbatul își ținea arma letală într-o geantă și aături de aceasta a fost găsit și un încărcător cu opt cartușe, fapt ce l-a dus pe acesta să fie reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Inițial Nicolae Valentin Gălățeanu a negat că geanta este a lui, însă a recunoscut că îi aparține în cele din urmă.

“În ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că arma este una de tip letal”, au declarat autoriățile.

Interlopul este foarte cunoscut în orașul lui, astfel că s-a dat alarmă de gradul 0 în Prahova din cauza acestuia. Cu toate acestea Gălățeanu este cunoscut și de autoritățile din alte județe din cauza faptului că a fost implicat în numeroase incidente.

Gălățeanu a mai fost arestat și în anul 2010 pentru furt calificat. Atunci a fost prins în timp ce a furat băuturi alcoolice dintr-o benzinărie, apoi l-a jefuit pe taximetristul care îl ducea spre locuința sa. Oamenii legii au fost pe urmele lui și l-au arestat și după mai multe cercetări s-a dovedit că acesta era drogat în momentul faptei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza