Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a ascuns în pod. Cadavrul a fost găsit de fiul lor. Criminalul: ”Am ucis-o de plăcere”

Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a ascuns în pod. Cadavrul a fost găsit de fiul lor. Criminalul:  ”Am ucis-o de plăcere”

O femeie de 64 de ani din Argeș a fost găsită moartă de propriul ei fiu, abia întors din străinătate. Făptașul este soțul ei.

Femeia a fost omorâtă de soț în timp ce fiul lor de aproape 40 de ani dormea într-o altă cameră. Cadavrul victimei a fost găsit de anchetatori în locuința familiei din localitatea Poienarii de Argeș.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienarii de Argeș, a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

Bărbatul bănuit de săvârșirea crimei este chiar soțul femeii, care s-a ascuns inițial în podul casei.

„Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, precizează reprezentanții IPJ.

În august anul trecut, femeia a sunat la 112 și a chemat poliția că a lovit-o soțul. Ulterior s-au împăcat, dosarul fiind soluționat prin împăcarea părților, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza