Un bărbat și-a ucis mama fără mila, chiar de ziua ei. El și-a anunțat crima în direct la TV

Un bărbat și-a ucis mama fără mila, chiar de ziua ei. El și-a anunțat crima în direct la TV
| Foto: wowbiz.ro

Daniel Nuta Amarandei și-a omorât mama chiar de ziua ei. După crima cu sânge rece, el a sunat în direct la un post de televiziune și a spus tuturor ce a făcut.

Bărbatul de 39 de ani și-a omorât mama cu bestialitate, tăindu-i gâtul chiar de ziua ei de naștere. Femeia împlinise frumoasa vârstă de 72 de ani. Oroarea a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, în Iaşi. În urma impactului puternic, Elena Amarandei a rămas fără suflare într-o baltă de sânge.

La scurt timp, fiul victimei a sunat în direct la un post de televiziune și a dezvăluit că și-a ucis mama.Producătoarea a fost cea care a sesizat de urgență autoritățile. De asemenea, la fața locul s-au deplasat polițiștii criminaliști și mai multe echipaje medicale. 

„S-a găsit victima decedată, mama, A. Elena, 69 ani cu plaga regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Potrivit vecinilor, Daniel Nuta Amarandei a fost internat timp de 6 ani la Grajduri. Mai mult, aceștia au susținut că se înțelegeau bine cu ei, fiind niște persoane liniștite. Pentru că era cunoscut cu probleme psihice, fiul femeii decedate lua tratament, iar în ziua tragediei, acesta a uitat să-și administreze tratamentul, potrivit wowbiz.ro.

În plus, Daniel Nuta Amarandei a mai avut în trecut o tentativă de omor. Mai exact, în urmă cu o lună, bărbatul a dat drumul la gaz și a închis-o pe mama sa în casă. Episodul nefericit a fost imediat sesizat polițiștilor. La vremea respectivă, individul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola. Se pare că mama sa nu a suportat să-și vadă copilul închis și a decis să-l scoată.

Ieșeanul a fost scos pe bază de semnătură a mamei sale.

Etichete
Comenteaza