Un barbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat. Cum a început totul

Un barbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat. Cum a început totul
| Foto: Impact.ro

O femeie înjunghiată de un bărbat a sunat de urgentă la numărul unic 112 şi a solicitat intervenţia a două echipaje de la SAJ.

Conform datelor emise de femeie se pare că aceasta a fost înjunghiată de soțul ei, agresorul fiind găsit spânzurat în pod.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, din comuna Războieni, şi-a lovit soţia cu toporul în cap, iar după acest gest a mers într-o magazie şi s-a spânzurat. Cearta dintre cei doi ar fi  pornit de la bani. La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor şi unul de Terapie Intensivă Mobilă.

Victima este ventilată și întubată fiind în comă internată la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament de specialitate și atenta supraveghere a medicilor.

Echipajul Terapie Intesiva Smurd a intervenit în cazul unei paciente 50 de ani, inconștientă post agresiune. La locul intervenției a fost găsită pacienta necesitând intubație orotraheală și ventilașie pentru protezarea căii aeriene, starea ei fiind de comă, probabil secundară traumei cranio cerebrale. Pacienta prezenta si mai multe plăgi.

Ele sunt plăgi nepenetrante în torace sau abdomen. Femeia a fost transferată către Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament de specialitate. Din declarațiile celor de la fața locului fiind agresorul primei victime. Moartea era deja instalată, astfel încât nu era indicată resuscitarea acestui bărbat. Circumstanțele vor fi cercetate de către poliție, a spus Diana Cimpoeșu- medic șef UPU-SMURD Iași.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că cei doi soţi se aflau în divorţ. De altfel, el ar fi fost un om influent, iar vecinii spun că în trecut soțul femeii ar mai fi omorât un bărbat și a mai agresat-o și pe femeie. Acesta lucra în străinătate și ar fi revenit recent acasă.

După apelul la numărul unic de urgență 112pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, fiind constat decesul de echipa de medici sosită la fața locului, potrivit impact.ro.

Comenteaza