Un bărbat și-a călcat soția cu mașina! Strigăte disperate ale surorii și fiicei victimei: „Nu mai călca pe el!”

Un bărbat și-a călcat soția cu mașina! Strigăte disperate ale surorii și fiicei victimei: „Nu mai călca pe el!”
| Foto: spynews.ro.

Pilotul de raliu, Valentin Porcișteanu, este acuzat de fosta lui soție că ar fi călcat-o intenționat cu mașina. La fața locului se afla sora și fiica ei. 

Pilotul de raliu a infirmat cele spune, însă sora victimei a scos imaginile la iveală arătând ce s-a petrecut de fapt între cei doi, de față cu fiica acestora.

Pilotul Vali Porcișteanu este acuzat de fosta lui soție că a călcat-o cu mașina în mod intenațional, chiar de față cu sora și fiica sa. Acesta a negat cele spuse de mama copilului său, însă au apărut imagini care demonstrează cele spuse. Acum, campionul susține că se încearcă o denigrare a sa, deoarece procesul de divorț nu s-a finalizat așa cum femeia și-ar fi dorit.

Șoferul a declarat că totul nu a fost decât un simplu accident și nimic mai mult, totul fiind o mare exagerare din partea fostei soții și a surorii sale. Tensiunile divorțului ar fi cele care ar fi împins-o pe tânără să apeleze la astfel de tertipuri pentru a-l pune pe Valentin Porcișteanu într-o postură proastă. Iată ce se aude pe filmarea ce îl încriminează pe pilotul de curse.

„Soție: Ai părul asta lipicios... Stai măi, că mă calci!
Vali Porcișteanu: Păi hai să mergem, mai stai mult in ușă?
Soție: Da, stau cât vreau! Hai, mă ajuți tu? Valentine, stai că am piciorul aici!”, a fost momentul în care Valentin Porcișteanu ar fi pus în mișcar emașina, deși fosta sa soție vorbea cu fiica ei și portiera nu era închisă.

Cea care a surprins imaginile a fost sora femeii accidentate. După ce țipetele femeii au alertat oamenii care se aflau a acel moment în parcarea unde s-a întâmplat incidentul, un echipaj de Poliție a ajuns să constate cele petrecute.

„Stai jos, stai jos! Nu mai călca pe el, nu mai călca pe el! I-a trecut roata peste piciorul ei și m-a tras si pe mine târâș. Faimosul Vali Porcişteanu, asta știe să facă. Asta știe să facă cu un copil minor”, spune sora femeii pe filmare.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, judecând cazul ca un accidnet rutier. Fosta soție a campionului de raliu nu a depus nico plângere, nefiind nevoie de îngrijiri meidcale, însă Vali Porcișteanu va fi chemat la audieri pentru a dat detalii legate de situația în care este personaj principal, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza