Un bărbat și-a aruncat bebelușul pe geam, după ce s-a certat cu soția...copilul a murit pe loc

Un bărbat și-a aruncat bebelușul pe geam, după ce s-a certat cu soția...copilul a murit pe loc
| Foto: spynews.ro.

 Un bărbat în vârstă de 26 de ani s-a certat cu nevasta s-a, moment în care a decis să arunce copilul lor pe geam, de doar câteva luni.

La un moment dat, și-a luat bebelușul care doar ce împlinise două luni în brațe și, fără milă și fără să se gândească la consecințe, l-a aruncat de la fereastră. Din nefericire, copilul nu a mai avut nicio șansă la viață.

Incidentul la care nimeni nu s-ar fi așteptat și care a îndoliat o comunitate întreagă a avut loc în cartierul Tabajaras din Teofilo Otoni din sud-estul Braziliei. Medicii brazilieni nu au mai putut face nimic pentru a salva fetița.

Un bărbat de 26 de ani și-a aruncat copilul pe geam

Vecinii au spus poliției că părinții fetiţei de doar două luni se certau în momentul în care bărbatul de 26 de ani a luat copilul și l-a aruncat pur și simplu pe fereastră, potrivit Observator.ro. Bebelușul s-a ales cu răni extrem de grave la zona capului.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp oamenii legii, dar și cadrele medicale de specialitate, care au încercat să îi acorde primul ajutor copilului, însă a fost mult prea târziu, așa că au declarat decesul.

Mama bebelușului a povestit în fața oamenilor legii că ea nu mai locuia împreună cu soțul ei și că bărbatul se afla în casa ei pentru că venise să își viziteze fetița, așa cum obișnuia să facă destul de des.

Tatăl copilului este acuzat de omor calificat

Mama copilului a mai mărturisit că ea gătea în momentul în care fetița a fost aruncată de la etaj. S-a întors cu spatele, cât a fost atentă la aragaz, iar atunci când a revenit, copilul era deja într-o baltă de sânge, pe asfalt.

Bunica copilului a explicat că cei doi nu aveau o relație frumoasă și că se certau adesea. După incident, tatăl în vârstă de 26 de ani a fugit imediat de la fața locului. Ulterior, a apelat numărul unic de urgență și s-a predat.

Bărbatul a spus că îi pare rău pentru că și-a omorât fiica. Acum, tânărul este acuzat de omor calificat, potrivit spynews.ro.
 
 
 


 

Comenteaza