Un bărbat a fost bătut și ucis imedia după ce și-a scos banii de la bancomat. Cum l-a urmărit tâlharul

Un bărbat a fost bătut și ucis imedia după ce și-a scos banii de la bancomat. Cum l-a urmărit tâlharul
| Foto: cancan.ro

Un bărbat din Capitală a fost ucis după ce a scos bani de la bancomat. El a fost atacat de un individ, care l-a tâlhărit și bătut. 

Un caz tragic a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat de 72 de ani a mers la bancomat pentru a retrage o sumă de bani, iar mai apoi s-a îndreptat către un supermarket unde și-a făcut cumpărăturile. După ce a luat tot ce îi trebuia, bătrânul s-a îndrepta spre stația de autobuz pentru a merge acasă.

Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să ajungă în stația de autobuz pentru că a fost atacat de un individ. Acesta la tâlhărit pe bătrân și l-a bătut, lăsându-l la pământ. Bărbatul de 72 de ani a fost găsit de trecători, care au alertat imediat autoritățile.

Bătrânul a fost transportat de urgență la spital, în stare de inconștiență. Victima avea leziuni destul de puternice la nivelul capului, incompatibile cu viața.

Polițiștii au preluat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar atacatorul a fost audiat și reținut. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă. În continuare, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri se ocupă de cercetări amănunțite, potrivit cancan.ro.

Comenteaza