TULBURĂTOR! Un copil a fost proiectat afară din mașină în urma impactului. Câte persoane au murit în accident

TULBURĂTOR! Un copil a fost proiectat afară din mașină în urma impactului. Câte persoane au murit în accident
| Foto: observatornews.ro

Un accident grav a avut loc duminică, în localitatea Cozmești, județul Iasi. În urma impactului, un copl a fost proiectat afară din mașină.

Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane, dintre care una şi-a pierdut viaţa, au rămas încarcerate.

Cea de-a doua victima era inconștiență şi a fost preluată de un echipaj SAJ, iar cea de-a treia victima, cu fractură la picior a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportată la spital.

Copilul a fost transportat la Spitalul Sf. Maria. Pe lângă ambulanțele sosite la fața locului și echipele de descarcerare ale SMURD, a fost prezent și un elicopter pentru a transporta unul dintre răniți.

Autoturismele, un Ford Focus ce se deplasa dinspre Mogoșești Siret spre Pașcani se aflau doi soți și un copil de cinci ani, iar în Peugeot se aflau doi tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Șoferul din Peugeot s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din Ford. Soția şi copilul au fost răniţi. Șoferul din Botoșani a fost scos din mașină de pompierii de la descarcerare. Colegul său a ieșit pe propriile forțe, potrivit observatornews.ro.


 

Comenteaza