Ştirea tristă a dimineţii...A fost găsit mort, în pădure! MACABRU ce i s-a întâmplat

Ştirea tristă a dimineţii...A fost găsit mort, în pădure! MACABRU ce i s-a întâmplat

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost găsit fără suflare de către autorități într-o pădure din Argeș.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 64 de ani a fost găsit într-o zonă împădurită din Argeș. Oamenii legii care au ajuns în zona respectivă au avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie dus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efecutării necropsiei.

Descoperirea a fost făcută în data de 20 iulie, când s-a dat apel la 112. Nu se cunosc circumstanțele în care bărbatul a decedat, până în acest moment. Potrivit informațiilor, bărbatul în vârstă de 64 de ani era din Stoenești. În acest caz, a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

”În ziua de 20 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Stoenești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului. Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al unui bărbat, de 64 de ani, din Stoenești. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, se arată într-un comunicat transmis, în cursul zilei de joi, de IPJ Argeş, potrivit cancan.ro.

Comenteaza