Tânărul găsit înecat în râu a fost înmormântat. Soția a transmis un mesaj sfâșietor înainte să nască: „Iubirea vieții mele..”

Tânărul găsit înecat în râu a fost înmormântat. Soția a transmis un mesaj sfâșietor înainte să nască: „Iubirea vieții mele..”
| Foto: spynews

Soția bărbatului care s-a înecat în râul Jiu este sfâșiată de durere. Tânăra a rămas fără soț după doar 2 săptămâni de la nuntă și cu un bebeluș care se va naște în doar câteva zile.

Soția lui Mihai Beuran, tânărul dispărut la o zi după nuntă în apele Jiului și găsit fără viață, e în stare de șoc și nu-i vine să creadă cele întâmplate.

Perioada care trebuia să fie cea mai frumoasă a devenit una neagră pentru ea și cel de care era îndrăgostită și cu care voia să-și ducă viața până la adânci bătrâneți.

A sperat până în ultima clipă că soțul ei va fi găsit în viață, însă din păcate după zile întregi de căutări tânărul a fost descoperit fără suflare, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru Natalia, cea care era însărcinată și aștepta un copil cu acesta.

După înmormântare ea a publicat un mesaj emoționant alături de o fotografie cu ea și Mihai Beuran, asta cu doar câteva clipe înainte de a deveni mamă pentru prima dată.

La o zi după ce a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, Mihai Beuran, tânărul mort în apele Jiului, a plecat alături de prietenul său la plimbare pe râu, însă din greșeală el s-a dezechilibrat și a căzut.

Prietenul lui a încercat să-l salveze și a strigat după ajutor, însă în doar câteva clipe trupul său a fost luat de curenți, iar de atunci nu a mai fost găsit.

Salvatorii l-au căutat zile întregi, însă abia după o lungă perioadă trupul său a fost adus la mal, din păcate fără suflare, potrivit spynews.ro.

Comenteaza