Tânăr de 17 ani, găsit mort în pat. Era acasă cu două surori mai mici, părinţii erau la muncă

Tânăr de 17 ani, găsit mort în pat. Era acasă cu două surori mai mici, părinţii erau la muncă
| Foto: observatornews.ro

Un adolescent de 17 ani, din Ardusat, Maramureş, a fost găsit mort în casă de părinţii săi, care fuseseră plecați la muncă. Tânărul se afla doar cu surorile lui mai mici. 

Polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost găsit în stare de inconștiență la domiciliu acestuia în Ardusat.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana, care se afla în poziție întins pe pat în una din încăperile imobilului. Decesul acestuia a fost confirmat de către un medic din cadrul SAJ Maramureș aflat la fața locului. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului s-a constatat faptul că nu există urme de violență.

"Cadavrul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, Serviciul de Medicină Legală, în vedere efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", au informat poliţiştii.

Primarul din localitate a precizat pentru Observator spus că băiatul era singur acasă, cu cele două surori mai mici. Părinții la serviciu, în schimbul de noapte, iar când au venit părinţii de la serviciu şi-au găsit băiatul mort în pat.

Totuşi, presa locală precizează că băiatul nu ar fi avut probleme de sănătate şi ar exista informaţii că tânărul ar fi consumat o substanţă necunoscută, potrivit observatornews.ro

Tânărul și-ar fi petrecut seara alături de o tânără din Baia Mare, alături de care ar fi consumat "substanţe necunoscute". Poliţiştii nu confirmă această variantă şi precizează că până ce nu este gata necropsia nu se poate discuta despre vreo substanţă necunoscută ingerată de adolescent, care să-i fi produs sau nu decesul.

Comenteaza