Știrea ȘOC a momentului: Răsturnare de situație în cazul crimei de la Iași? Cine i-a ucis pe studenți

Știrea ȘOC a momentului: Răsturnare de situație în cazul crimei de la Iași? Cine i-a ucis pe studenți

Mai multe persoane din anturajul marocanului suspectat că i-ar fi ucis pe cei doi studenți au fost audiate de către DIICOT.

În data de 9 decembrie, mai mulți prieteni din anturajul celor doi tineri uciși au fost audiați de către anchetatori. Aceștia au declarat că tânărul marocan Youssef Ajniyah avea momente în care devenea extrem de agresiv în relația cu prietena sa, Ioana V.

Băiatul ar fi tras-o de păr și ar fi încuiat-o pe iubita lui într-o altă încăpere. Astfel de episoade s-ar fi produs la una dintre petrecerile care erau organizate în cartierul Moara de Vânt, potrivit Gândul.ro.

Mai mult decât atât, aceleași surse judiciare au declarat pentru Gândul.ro  faptul că la petrecerile organizate de tânărul marocan se consuma narghilea, în interiorul căreia se adăugau molecule de oxigen pentru a crea o atmosferă psihedelică. 

Tânărul marocan suspectat de uciderea celor doi suspecți rămâne în continuare în arestul Poliției. Avocata sa, Raluca Andrei, spune că tânărul declară în continuare faptul că este nevinovat. În fața anchetatorilor, marocanul a justificat urmele de pantofi pe care cercetătorii le-au găsit în vila în care au fost ucise cele două persoane. Totodată, Ahmed Sami El Bourkadi a explicat și de la ce a provenit rana pe care o are la mâna dreaptă. Tânărul a declarat că ar fi căzut dintr-un taxi, apoi a alunecat și s-a tăiat la mână într-o bucată de metal. Inițial, Ahmed Sami El Bourkadi a spus că s-a tăiat la mână într-un geam.

În cadrul audierilor, prietenii au declarat că inclusiv Ahmed Sami El Bourkadi consumă substanțe interzise. 

Avocata marocanului a declarat pentru Gândul că suspectul susține că rana aproape s-a cicatrizat. Urmează ca medicii să efectueze o expertiză pentru a vedea mecanismul de producere. Expertiza ADN ar putea stabili vinovații în cazul dublei crime de la Iași. Totodată, i-ar ajuta pe procurori să trimită dosarul în instanță, potrivit stirilekanald.ro.

 

Etichete
Comenteaza