Soția bărbatului ucis de fiul lui Mario Iorgulescu, declarații dureroase: „Băiețelul meu pupă crucea și spune...”

Soția bărbatului ucis de fiul lui Mario Iorgulescu, declarații dureroase:  „Băiețelul meu pupă crucea și spune...”
| Foto: fanatik.ro

Au trecut deja doi ani de când Mario Iorgulescu a provocat unul dintre cele mai mari accidente din România, în timp ce conducea băut și drogat. 

Mario (24 de ani) a urcat la volan și, într-un accident îngrozitor, a ucis un alt tânăr, de aceeași vârstă cu el, Dani Vicol. Cu câteva luni mai devreme, victima devenise și tată!

La momentul tragediei, Dani Vicol și Patricia Esmeralda, partenera lui de viață, se pregăteau de nuntă. Bolidul lui Mario Iorgulescu, transformat într-o adevărată armă de distrugere, le-a năruit visele și speranțele… Șocant, anchetatorii au descoperit că agresorul intrase intenționat, pe contrasens, în bietul băiat!

Culmea, în tot acest timp, Mario Iorgulescu mai avea un proces în dosarul în care era acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe și în care a fost condamnat, de curând, la 3 ani de închisoare cu executare, sentința fiind definitivă.

Astăzi, Patricia mai poate doar să plângă! Mult-lovita mămică a făcut dezvăluiri cutremurătoare pentru FANATIK și ne-a mărturisit, în exclusivitate, că nimic nu o mai bucură…

”Nu s-a mai întâmplat nimic pentru mine în ultimii ani. Din contră, parcă suntem în același loc! Ultima oară, când am avut instanță, spunea acolo avocatul lui Mario Iorgulescu că el este tot bolnav, că este la spital, că nu i-a trimis citație acolo…  Pentru acest motiv ne-a amânat încă 4 luni, ca să poată să îi trimită lui citație și să vadă dacă chiar este în spital. Nici măcar ei nu știu sigur dacă mai este la spital sau nu”, și-a început povestea Patricia Esmeralda, cea care trebuia să îi devină soție regretatului Dani Vicol.

Mai mult, revoltată și cu vocea sugrumată, Patricia ne-a dezvăluit că se teme că Justiția din România încearcă să tărăgăneze cauza.

”Următoarea înfățișare e pe 18-19 septembrie, oricum… după pomana asta de doi ani. Dacă ne mai dau două amânări din acestea, a trecut iarăși un an… Când se face dreptate? Sincer, nu înțeleg de ce merge atât de greu procesul”, s-a confesat femeia îndurerată pentru FANATIK.

”În primul rând, îmi doresc să se facă dreptate! Omul ăsta (Mario Iorgulescu, n. red.) să nu se mai ascundă ca un laș prin spitale… Să vină să își execute pedeapsa! De ce bărbatul meu să stea doi metri în pământ și el să stea bine mersi? De ce de Sărbători, el să petreacă și eu, de Sărbători, să împart?”, spune, cu lacrimi în ochi, logodnica lui Dani Vicol.

Mai mult, conștientă că nicio minune nu îi poate aduce înapoi partenerul de viață, Patricia Esmeralda afirmă că singura speranță rămâne, totuși, în Justiția de la noi din țară, cea care să-l declare vinovat definitiv pe Mario Iorgulescu.

”Deja fapta este consumată, Vicol e mort de doi ani aproape. Dar și Mario, la rândul lui, trebuie să fie adus și să își facă pedeapsa. Sunt conștientă că Vicol nu se mai întoarce din pământ, dar omul ăsta de ce să stea bine mersi în libertate, dacă el m-a distrus pe viață, mi-a lăsat copiii orfani?! Să facă pușcărie!”, tună Patricia Esmeralda.

”Nu există așa ceva (despăgubiri, n. red.)! Pot să ofere toți banii din lume, eu nu îmi retrag plângerea din niciun punct de vedere… Toți banii din lume nu pot să repare faptul că eu nu mai am persoana iubită, alături, zi și noapte! Cu ce mă ajută banii ăia? Durerea, când mă duc eu și micuții la culcare și văd că am doi copii fără tată, este un lucru foarte greu. Am seri când abia mai respir! Copiii mei ies în parc, își văd prietenii cu tații lor, dar copiii mei nu au cui să spună `tati`”, povestește revoltată, pentru FANATIK, Patricia Esmeralda.

Trauma accidentului ce i-a răpit partenerul de viață este tot mai puternică, trista mamă recunoscând că este foarte afectată și că micuții de care are grijă suferă la fel de mult.

”Cel mic a crescut, a făcut luna trecută doi ani. Este bine, dar să știți că, pe cât este de mic, realizează că Dani e tatăl lui. Când vede pozele lui zice «tati, tati», când mergem la cimitir îl pupă și zice «te ubec». Copilul deja crește cu ideea că părintele său a murit! Cea mare,  fata lui din altă relație, are și ea momente în care își aduce aminte, în care suferă, dar este un copil foarte tăcut, care strânge durere în el”, își continuă Patricia devastatoarea relatare.

Comenteaza