Șoferița care a ucis două fete pe trotuar a fost băută. Ce alcoolemie avea în sânge

Șoferița care a ucis două fete pe trotuar a fost băută. Ce alcoolemie avea în sânge

Tragedia de sâmbătă a lăsat o țară întreagă în stare de șoc după ce o șoferiță a ucis două fete care se aflau pe trotuar.

 S-a vehiculat ca femeia ar fi fost sub influența alcoolului. Pentru moment, aceasta are voie să conducă în continuare.

Femeia din Capitală care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis două fete de 6 și 21 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan, conform rezultatelor analizelor făcute la INML.

In urma testării la INML, s-a stabilit că șoferița avea o alcoolemie de 0,7. Femeia a fost audiată duminică trei ore de polițiști fără să se ia vreo măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.

Incidentul din cartierul bucureștean Andronache a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. Pe imagini se vede cum un grup de tineri și copii e lovit de o mașină intrată cu viteză într-o intersecție. La volan s-a aflat o femeie de 56 de ani care a declarat ulterior că a încurcat pedalele. Șoferița a fost bătută de fratele uneia dintre victime, la fel și soțul ei, care era pe scaunul din dreapta.

Femeia are voie să conducă în continuare, scrie Observator News. Aceasta ar fi refuzat să sufle în etilotest, susținând că are probleme cu plămânii. I s-au recoltat probe de sânge și abia luni anchetatorii vor afla alcoolemia, conform Libertatea, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza