Scandal monstru în Parlament! Diana Șooacă a agresat un senator și a intrat cu un sac de morgă în sală

Scandal monstru în Parlament! Diana Șooacă a agresat un senator și a intrat cu un sac de morgă în sală

Diana Șoșoacă a adus un sac de morgă în sala Parlamentului și a agresat un senator USR.

Senatoarea Diana Șoșoacă a creat un adevărat scandal astăzi, în plenul Parlamentului. Șoșoacă a adus acuzații guvernului Cîțu pentru gestionarea pandemiei și pentru felul în care au fost îngropați pacienții morți de Covid-19.

La finalul intervenției, senatoarea Șoșoacă, întreruptă de altfel de Ludovic Orban, a pus pe masa lui Florin Cîțu un sac de morgă.

“ Când vă uitați în urmă pe mâinile dumneavoastră și ale întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia Covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini .” au fost acuzațiile Dianei Șoșoacă.

Scandalul a continuat și pe holurile Parlamentului.

Senatorul USR PLUS, Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului a luat sacul de morgă și l-a scos afară din plen. Diana Șoșoacă, care transmitea live pe Facebook toată acțiunea, l-a urmat pe chestor cerându-i să îi înapoieze sacul. Senatoarea i-a tras masca de pe față lui Sergiu Cosmin Vlad, apucându-l și de nas. Acesta din urmă a acuzat-o de agresiune și i-a spus că din acest motiv a divorțat de trei ori.

Sergiu Cosmin Vlad: “ Să nu puneţi mâna pe mine, mi-aţi pus mîna pe gură! Folosiţi violenţa fizică! De aia sunteţi la al treilea divorţ !”.

„ Fizic am fost agresat. M-a prins de faţă. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de faţă şi de nas.

 
Fizic m-a agresat. Mi-a spus ”Dă-mi sacul!”. I-am zis: ”Dar luaţi-l! ”. I-am zis că la aşa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorţ. ” a declarat Sergiu Cosmin Vlad. 

Senatoarea l-a amenințat pe chestorul Senatului cu instanța și a ieșit pe holul parlamentului, unde a răspuns jurnaliștilor prezenți. La un moment dat, Șoșoacă i-a acuzat pe ziariști că sunt plătiți de putere și a intrat înapoi în sală, cu sacul de morgă.

Senatoarea nu s-a lăsat intimidată și a pus sacul înapoi pe masa premierului Florin Cîțu, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza