Scandal la Starea Civilă! Și-au împărțit pumni și picioare în Primărie

Scandal la Starea Civilă! Și-au împărțit pumni și picioare în Primărie
| Foto: Wowbiz.ro

Doi bărbați din Vaslui și iubitul lor s-au bătut sub privirile celor prezenți în Primărie.

Momente tensionate la Starea Civilă din Vaslui. Nu este vorba despre emoțiile simțite de cuplurile care au venit să spune „Da” în fața ofițerului, ci despre o bătaie cum vezi doar în filme.

Se pare că spiritele s-au încins, după ce un cuplu nu a respectat rândul. Aceștia s-au băgat în fața celor care stăteau la coadă, pentru a ridica un certificat de naștere. Nu a durat mult și un bărbat care s-a simțit nedreptățit s-a dezlănțuit. El și cel care s-a băgat în față și-au dat tricourile jos și au început să se lupte. Nici doamnele nu s-au lăsat mai prejos, ci s-au bătut cu gențile.

Întreaga scenă a fost oprită de oamenii legii, iar protagoniștii s-au ales cu dosar penal. 

Totul a început după ce un bărbat a venit cu soția să ridice un certificat de naștere și nu a raspectat rândul. A primit un avertismend de la un alt vasluian care stătea la coadă pentru a obține un certificat de căsătorie.

Lucrurile au evoluat rapid în rău, cei doi trecât rapid de la a-și împărți replici tăioase la pumni și picioare. Nici doamnele nu au stat deoparte, ci s-au lovit cu poșetele, s-au tras de păr și s-au înjurat ca la ușa cortului. Totul, sub privirile șocate ale celor care se aflau în instituția publică. Angajații sunt cei care au alertat autoritățile. 

„În momentul când a avut loc incidentul, eu nu eram în clădire. Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înțeles asupra ordinii și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naștere.

Noi am anunțat incidentul la 112, au fost acolo și organele de poliție. Nu știu ce măsuri au fost luate, știu doar că unul dintre cei doi bărbați implicați în altercație a revenit la Centrul de Afaceri pentru a-și ridica documentul solicitat, potrivit wowbiz.ro.

Eu am de gând ca după sărbători să fac o informare la Poliția Locală pentru a asigura ordinea și la Starea Civilă, așa cum se întâmplă acum la Evidența Populației. Nu am mai avut asemenea evenimente, am fost și noi surprinși de ce s-a petrecut azi la Centrul de Afaceri”, a explicat Florin Sârbu, directorul Centrului de Afaceri Vaslui, unde este amplasată și Starea Civilă. 


 
 

Comenteaza