Scandal în plină stradă. Șofer de TIR atacat după ce s-a certat cu o adolescentă: „De ce ai ieşit cu toporul la mine, mă?”

Scandal în plină stradă. Șofer de TIR atacat după ce s-a certat cu o adolescentă: „De ce ai ieşit cu toporul la mine, mă?”
| Foto: observatornews.ro

 Scandal de proporții în plină stradă. Un șofer de TIR din Satu Mare s-a certat cu o adolescentă, după care mai mulți bărbați au intervenit. 

Se pare că şoferul tirului din imagine ar fi oprit, după ce o tânără a aruncat cu pietre în cabina autotrenului.

În momentul în care bărbatul i-ar fi cerut socoteală fetei, mai mulţi indivizi au sărit la bătaie, unul dintre ei înarmat cu un topor.

”De ce ai ieşit cu toporul la mine, mă? Ce faci cu toporul ăla în mână?”, întreabă șoferul care filmează incidentul cu telefonul mobil.

Polițiștii spun că a fost vorba despre un conflict spontan și că toate persoanele implicate au ajuns într-un final la Secția de Poliție Satu Mare pentru a fi audiate.

După audiere, șoferul de TIR s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Satu Mare iar medicii de acolo au constatat că are nevoie de cel puțin nouă zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza