Scandal de proporții. O femeie a fost luată cu forța de pe stradă, de Poliția Locală

Scandal de proporții. O femeie a fost luată cu forța de pe stradă, de Poliția Locală

O femeie a fost luată cu forţa de pe stradă, la Fălticeni, de câțiva agenţi ai Poliţiei Locale. Trecătorii au intervenit, cerându-le poliţiştilor să le arate un mandat pentru a reţine femeia respectivă.

Mai multe persoane din Fălticeni s-au oprit să filmeze cu telefoanele mobile momentul în care o femeie era reţinută de Poliţia Locală şi agenţii încercau să o urce în maşină. Femeia a început să se împotrivească şi a refuzat să se urce, moment în care privitorii încep să-i ia la rost pe poliţişti, impresionaţi de urletele teribile ale femeii. La un moment dat, femeia l-a rugat pe autorul filmării să o salveze.

 "Domne, dar de ce o luaţi, aveţi mandat? De ce luaţi oamenii de pe stradă, sunteţi nebuni?" "Nu vă e ruşine, luaţi oamenii de pe stradă! Ruşine, Poliţia Locală! Să o lase să plece acasă şi să o ia de acasă, cu acordul familiei" "Îi ia pe ăia slabi, uite ce face Poliţia Română", comentează autorul filmării, un domn pe nume Nelu.

Ce nu ştiau trecătorii este că femeia avea un mandat de aducere pe numele său, pentru expertizare psihiatrică, fiind inculpat şi suspect în două dosare de violenţă. Femeia a fost legitimată de poliţişti în centrul Fălticeniului, s-a opus arestării, iar poliţiştii au decis să nu rişte, să o încătuşeze şi să o ducă la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza