Scandal de proporții! Diana Șoșoacă a chemat poliția în Parlament. Care a fost motivul

Scandal de proporții! Diana Șoșoacă a chemat poliția în Parlament. Care a fost motivul

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a prezentat marți la audieri în Comisia Juridică, la solicitarea liberalilor. Acolo a sunat la 112 deoarece nu a fost lăsată să intre in sala de ședință.

Motivul? Nu purta mască de protecție. Șoșoacă a amenințat-o pe Iulia Scântei cu bătaia.

Diana Șoșoacă a fost împiedicată să intre în sala de președintele comisiei Iulia Scântei, pentru că nu purta mască. Șoșoacă a intrat cu forța în sală, moment în care ceilalți senatori juriști au ieșit. Ea a sunat la 112, reclamând că a fost bruscată.

Scandalul a început de la faptul că Scântei i-a cerut acesteia să poarte mască de protecţie. Ulterior Şoşoacă a sunat la 112 după ce nu a fost lăsată în sală, susţinând că a fost „bruscată şi lovită”. Ea a precizat că va face plângere penală împotriva Laurei Scântei, dar şi a câtorva angajaţi ai Senatului. „Doamna senator, vă rog să purtaţi mască”, a afirmat Iuliana Scântei care a precizat că masca pe care o purta Şoşoacă este neconformă, fapt pentru care nu a lăsat-o să intre în sala unde avea loc şedinţa Comisiei juridice a Senatului.

Scântei i-a oferit o altă mască Dianei Şoşoacă, însă aceasta a refuzat-o. „Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?”, a replicat Şoşoacă.

Preşedinta Comisiei juridice a Senatului i-a spus că în acest caz nu o lasă să intre în sală. Şoşoacă a plecat de lângă uşa sălii, însă a revenit după scurt timp împreună cu avocatul ei şi a forţat uşa comisiei, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a intrat cu forţa în sală de şedinţă. Ea a susţinut că „s-a dat ordin” să fie bătută, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza