Putin are cancer în fază terminală! Indiciile care îl dau de gol. Anunțul oficial al pentagonului

Putin are cancer în fază terminală! Indiciile care îl dau de gol. Anunțul oficial al pentagonului
| Foto: gandul.ro

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”, potrivit unei surse de la Pentagon.

Liderul rus ar fi în agonie din cauza unui cancer intestinal în formă terminală, conform unor informații ale Pentagonului, iar „faţa umflată” a liderului de la Kremlin sugerează că ia medicamente pentru cancer sau steroizi.

Conform sursei citate, expresia sa arată că suferă în mod constant, ceea ce a putea să îl facă mai agresiv sau ar putea să atace Ucraina pentru că știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire, să rămână în istorie.

Sursa care este ofiţer de informații militare care lucrează la Pentagon a precizat că analiştii l-au studiat pe Vladimir Putin, acum în vârstă de 69 de ani, şi consideră că este grav bolnav.

„În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puţine poze cu el arătând fericit”, a spus acesta, care a adăugat. „Oamenii noştri sunt cred cu tărie că este bolnav, deoarece este preocupat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă”.

Lord David Owen, fost secretar de stat pentru afaceri externe și Commonwealth din UK, spune că înfățișarea liderului rus pare a trăda folosirea steroizilor anabolizanți, substanțe folosite de atleți pentru creșterea performanței, dar care au efecte secundare vizibile și periculoase. Așa s-ar explica schimbările evidente de pe chipul liderului rus.

„Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Oamenii zic, oh, e operație estetică sau Botox, dar eu nu cred asta nicio clipă.

El e pe steroizi anabolizanți pentru culturiști – că este mândru de mușchii lui și se dezbracă la bustul gol – ori e pe corticosteroizi. Dacă iei aceste substanțe așa ți se transformă fața”, a declarat Lord Owen, la Times Radio.

„Acest om a fost în izolare completă, e ceva extraordinar, nu a văzut pe nimeni, stă la kilometri distanță, cu o presiune enormă”, a mai spus fostul ministru.

Remarca se potrivește cu temerile unor experți, care cred că starea mentală a lui Vladimir Putin s-a înrăutățit în timp pandemiei de coronavirus, cu posibile consecințe asupra deciziei de a invada Ucraina.

Putin a avut contact limitat cu oamenii în cele mai grave crize ale ultimilor doi ani, iar cei din cercul lui de apropiați sunt nevoiți să se izoleze înainte de a fi primiți în audiență, potrivit gandul.ro.

 

Comenteaza