Nicoleta Luciu, ANUNȚ ȘOC despre Nuțu Cămătaru. Ce a fost între ei, de fapt?

Nicoleta Luciu, ANUNȚ ȘOC despre Nuțu Cămătaru. Ce a fost între ei, de fapt?
| Foto: fanatik.ro

Nicoleta Luciu dă de pământ cu Nuțu Cămătaru după zvonurile pe care le-a împrăștiat acesta despre relația dintre ei doi.

Bruneta sexy a reacționat dur după ce s-a zvonit că cei doi au avut o relație, iar interlopul ar fi povestit detalii din intimitatea lor. Acum Luciu a decis să-l cheme în instanță pe Nuțu.

După lansarea cărții „Dresori de lei și de fraieri”, sub coordonarea lui Codin Maticiuc, s-a aflat de legătura neștiută dintre Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu, din urmă cu ani de zile.

 
Mulți au rămas surprinși de modul în care s-au cunoscut cei doi. 

După ce scandalul a luat amploare, vedeta TV a anunțat că-l va da în judecată pe Nuțu.

Nicoleta Luciu a format un cuplu cu Dinu Maxer timp de opt ani. Ei s-au iubit din 1997 și până în 2005. Însă, Nuțu a explicat că Nicoleta a făcut parte dintre cuceririle sale în acele vremuri. Ea ar fi avut legături cu protagonistul cărții și Sile Cămătaru în 2003.

În acel moment, Luciu forma o relație cu Dinu Maxer. Nuțu Cămătaru a povestit în cartea lui cum a cunoscut-o pe frumoasa brunetă, însă nu a făcut dezvăluiri despre natura relației pe care a avut-o cu aceasta. Totuși, mai multe detalii incendiare au ieșit la iveală despre Nicoleta Luciu.

„Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău.”, a explicat Nuțu Cămătaru.

În anul 2006, Nuțu a declarat că a avut relații amoroase cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz, printre care și Nicoleta Luciu. Acum bruneta a luat o decizie radicală. Vedeta este hotărâtă să îl dea în judecată pe protagonistul cărții „Dresor de lei și de fraieri”.

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică.”, au declarat surse apropiate Nicoletei Luciu, pentru PLaytech Impact.

În prezent, Luciu este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo, însă în presa mondenă din România se zvonește că cei doi se află în prag de divorț. De când s-au căsătorit, Nicoleta a renunțat la cariera din televiziune și s-a dedicat micuților săi. Vedeta a preferat să se axeze pe viața de familie. Sursele apropiate de aceasta susțin că bărbatul a aflat despre scandalul momentului.

Se pare că Zsolt este extrem de supărat. În urma cu ani de zile, Nuțu explica că s-a bucurat de multe cuceriri și că a avut o relație cu Nicoleta Luciu. Tot cu Luciu s-ar fi cuplat și Sile Cămătaru. Acum, vestea a intrat în atenția tuturor după ce noua lui carte a fost lansată.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete.

Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!” pentru Andreea Marin și multe altele!

Păi Elena Ioniță (n.r.- una dintre membrele trupei DeCorazon și actrița de telenovele) a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost în 2003.

Era domnișoară. Păi a cui să spună că e logodnica? A lui Vasile de pe uliță?! Dacă nu zicea că-i logodnica lui Nuțu Cămătaru, cine mai auzea de ea?!

Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, spunea Nuțu Cămătaru în trecut, pentru ziarul Averea, potrivit kanald.ro.

Comenteaza