Cine este tânărul de 23 de ani, din Olt, care a murit într-un accident cumplit după ce a aflat că iubita l-a înșelat

Cine este tânărul de 23 de ani, din Olt, care a murit într-un accident cumplit după ce a aflat că iubita l-a înșelat
| Foto: click

Un accident teribil a avut loc joi seară, în apropiere de Deveselu, unde un tânăr de numai 23 de ani a intrat în coliziune cu un pom.

Tragedia s-a produs în jurul orei 19:30, chiar în afara localității Deveselu. Tânărul făcea parte dintr-o familie respectată, iar dispariția sa a șocat întreaga comunitate. Chiar și autoritățile locale au reacționat la auzul veștii, primarul din Vișina Nouă (județul Olt), unde locuia tânărul, spunând că familia acestuia este formată din oameni modești, harnici și linitiți.

În ziua în care a avut loc tragedia, Mădălin Paul Păduran a primit un telefon de la o persoană care i-a spus că a văzut-o pe iubita lui alături de alt bărbat. Conform informațiilor apărute în spațiul public, mai ales pe rețelele de socializare, iubita lui Mădălin ar fi plecat, în ziua respectivă, la manichiură, însoțită de bărbatul cu care îl înșela pe tânăr.

Mădălin ar fi ajuns la fața locului, unde i-a văzut pe cei doi, apoi a început să îl urmărească pe bărbatul respectiv cu mașina. La momentul accidentului, tânărul gonea cu o viteză de peste 200 km/h. Din păcate, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul, potrivit click.ro.

Comenteaza