Oana Lis face primele declarații despre amant! Soția lui Viorel Lis ar fi infidelă: „Dacă amantul...”

Oana Lis face primele declarații despre amant! Soția lui Viorel Lis ar fi infidelă: „Dacă amantul...”

Oana Lis nu uită să facă haz de necaz despre viață, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat în viață.

Oana Lis a fost întotdeauna o femeie asumată, care a spus lucrurilor pe nume în orice situație. Glumeață din fire, nu ezită să facă haz de necaz ori de câte ori are ocazia.

Ultima postare a sa din mediul online e dovada vie a faptului că, în ciuda problemelor pe care le traversează din cauză stării de sănătate precare a soțului său, nu uită să își păstreze optimismul și zâmbetul pe buze, chiar dacă acest lucru ar însemna să facă niște glume mai „neortodoxe” despre infidelitate și amanți. 

De-a lungul timpului, au apărut în spațiul public mai multe zvonuri cum că Oana Lis ar fi infidelă lui Viorel Lis, însă până în acest moment nu s-a concretizat niciun zvon. Glumele sale mai îndrăznețe și ieșirile extravagante de acum mulți ani la diferitele evenimente au reprezentat pilonul principal care susțineau ideea că soția fostului edil ar călca strâmb și l-ar înșela.

Acum, când nimeni nu se mai aștepta la o astfel de glumă din partea sa, Oana Lis a „răscolit” cutiuța cu păcatele tinereții. Iată ce a postat pe Instagram cu doar câteva ore în urmă!

Recent, Oana Lis a postat în mediul online o glumă prin care lăsa să se înțeleagă că soțul său, Viorel Los, îi este fidel, însă nu se poate spune același lucru despre amantul său. Aceasta este doar una dintre multele glume pe care soția fostului edil le postează de ceva vreme în mediul online, spre amuzamentul admiratorilor săi. Se pare că Oana Lis reușește să „evadeze” din cotidian prin intermediul rețelelor de socializare, se destinde cu glume pe care nu ezită să le posteze în mediul online.

„Degeaba e soțul fidel, dacă amantul te înșală!”, a scris Oana Lis pe Instgram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza