O tânără a fost ucisă de iubitul ei sub privirile fetiței sale de 5 ani. Motivul este șocant

O tânără a fost ucisă de iubitul ei sub privirile fetiței sale de 5 ani. Motivul este șocant
| Foto: observatornews.ro

O tânără de 23 de ani din București a fost ucisă de iubitul ei, chiar sub ochii fetiței sale. 

Criminalul era recidivist, eliberat condiţionat şi a umblat câteva ore pe străzi înarmat. În cele din urmă s-a sinucis, înainte că poliţia să-l găsească.

Nimic nu avea să prevestească sfârşitul tragic al tinerei de 23 ani. Ieri a petrecut ziua pe plajă, împreună cu fetiţa ei. Astăzi s-a stins chiar sub ochii copilei. Tânăra ar fi aflat că iubitul ei a ieşit din puşcărie şi l-ar fi anunţat că îl părăseşte. Cei doi s-au certat, iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o fără milă. Mama victimei a fost şi ea martor neputincios al scenelor cumplite. Ea este şi cea care a alertat poliţia.

Corina Matlinschi, reporter Observator: Crima a avut loc într-o casă de pe această alee. În acest moment locul este împânzit de poliţişti, inclusiv de mascaţi. Înăuntru, procurorii strâng probe. Trupul tinerei a fost dus la IML.

Cartierul Militari din Capitală a arătat astăzi ca în filme - poliţişti, criminalişti şi vecini curioşi au împânzit zona. Cu atât mai mult cu cât criminalul umbla liber şi înarmat pe străzi.

Foarte singuratic. Nu dădea bună ziua. Ea fata se mutase cu el. Acum câteva zile i-am văzut împreună. El avea grijă și de copil, în ciuda faptului că nu era copilul lui, ieşea cu copilul afară", povestește un vecin. După câteva ore de căutări anchetatori l-au găsit pe criminal. Era, însă, mort. Conştient probabil de ce a făcut şi speriat în acelaşi timp de închisoare, individul a recurs la un alt gest extrem. Dupa două ore individul a fost gasit la doi kilometri de locul crimei, într-un apartament de la etajul 5 al unui bloc. S-a sinucis în apartamentul părinților.

Avea două condamnări pentru tâlhărie şi mai avea de ispăşit 500 zile după gratii. În timp ce ancheta era în plină desfăşurare, ministrul de Interne promitea că autorul crimei va fi găsit. Oficialul nu ştia însă că tânăra nu a mai putut fi salvată de medici: "Se cunoaște autorul. Nu este o crimă, este tentativă de omor pentru că nu a fost vorba de o crimă. Știm cine este. Încercăm să îl indentificăm cât mai curând".

Fetiţa de cinci ani va rămâne în grija bunicii, dar va avea nevoie de ani de terapie pentru a trece peste trauma de a şi vede mama ucisă, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza