O studentă de doar 20 ani a fost găsită moartă în apartament. Ce s-a întâmplat cu ea:”Ea...”

O studentă de doar 20 ani a fost găsită moartă în apartament. Ce s-a întâmplat cu ea:”Ea...”

O fată de doar 20 de ani, studentă în Cluj, a murit în apartamentul în care stătea cu chirie.

Tânăra era originară din Bistriţa şi studia la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

”Suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat”, au transmis colegii studentei.

Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Tânăra suferea şi de diabet, conform Bistriţeanul.ro.

Fata avea doar de 20 de ani și era absolventă a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa. A fost găsită în casă, în stop cardio-respirator.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre decesul studentei de la Facultatea de Psihologie din Cluj.

”O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă

asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii fetei.

Vestea tragică i-a afectat enorm pe colegii tinerei de la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

”Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare

în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis aceștia, conform Adevărul, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza