Simona Halep a fost părăsită pentru o studentă de 20 de ani! Au ieșit la iveală detaliile INCENDIARE

Simona Halep a fost părăsită pentru o studentă de 20 de ani! Au ieșit la iveală detaliile INCENDIARE
| Foto: wowbiz.ro

Simona Halep nu a avut mare succes în viața amoroasă, la fel ca în lumea sportivă.

Cu toate că în presă s-a scris despre relațiile sale, despre dezamăgiri, sportiva nu a comentat niciodată viața sa amoroasă.

În prezent Simona Halep este căsătorită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc. S-au căsătorit civil în această vară și au o relație la fel de discretă.

În trecut, sportiva ar fi avut parte de unele dezamăgiri în dragoste, însă au rămas fără comentarii din partea ei.

Una dintre relațiile sale, care a fost ținută departe de ochii presei, a fost cu fiul lui Teia Sponte, Costa Sponte.

Cei doi au fost văzut des împreună, în 2015, și presa a relatat în repetate rânduri că relația lor este una mult mai apropiată, însă niciunul nu a făcut vreo declarație despre legătura dinte ei.

Ulterior în presă s-a aflat că fiul lui Teia Sponte s-a cuplat cu o tânără de 20 de ani, deși bunica sportivei îi vedea căsătoriți.

"Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). 

Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit libertatea.ro.

Dezamăgirile în dragoste au rămas în trecut, iar Simona Halep traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Și-a cunoscut sufletul pereche și s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Toni Iuruc.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mărturisit Simona Halep, după petrecerea organizată în cinstea cununiei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza