Marea vedetă a fost găsită moartă în casă, la doar 31 de ani! Familia a dat primele declarații

Marea vedetă a fost găsită moartă în casă, la doar 31 de ani! Familia a dat primele declarații

O mare vedetă din SUA, cunoscută pentru profesia sa de model OnlyFans, s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani.

Heather Sargent, cunoscută drept „Nyte”, a decedat în luna iunie, în Las Vegas. Familia acesteia caută răspunsuri, având în vedere că moartea tinerei este învăluită în mister.

Heather Sargent, cunoscută drept „Nyte” pe platforma OnlyFans, a murit la vârsta de 31 de ani, în data de 18 iunie, în Las Vegas. Moartea tinerei este învăluită în mister, iar familia caută răspunsuri, pentru a afla cum a avut loc nenorocirea. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, la câteva zile de la decesul modelului, pe platforma Twitter a apărut un mesaj de la o persoană care susține că este sora ei.

Aceasta a transmis următorul mesaj: ”Persoana pe care ați căutat-o a fost găsită. În acest moment, familia și prietenii nu mai pot spune nimic. Vă rog să nu adresați întrebări. Lăsați-o să se odihnească în pace”.

Apoi, persoana care susține că este sora ei a distribuit un link către platforma GoFundMe, în vederea strângerii de fonduri pentru ca trupul tinerei de 31 de ani să fie transferat din Nevada în Georgia.

Cu câteva zile înainte ca Nyte să fie găsită fără suflare, postase pe rețelele de socializare o imagine extrem de sexy. Tânăra, care avea peste 300.000 de urmăritori pe platformele sociale, nu bănuia nicio secundă că aceea va fi ultima fotografie cu ea.

Urmăritorii tinerei au transmis mesaje de condoleanțe și sunt în șoc, după aflarea veștii tragice: ”Speram să fie doar un coșmar, o să-mi fie dor de tine”, ”Odihnește-te în pace. Sper să se facă dreptate”.

Prin platforma GoFundMe s-au strâns nu mai puțin de 6000 de dolari. În dreptul donațiilor apare și mesajul: ”Sufletul și spiritul ei au condus-o spre locuri frumoase, iar în călătoria ei a întâlnit oameni la fel de frumoși. În ultima perioadă, locuia în Las Vegas, Nevada. A lăsat în urmă o mamă, un tată, o soră, un nepot și un unchi. Și mulți prieteni. Cerem ca orice întrebare în acest moment să fie abținută, deoarece nu avem răspunsuri. Sperăm să se schimbe totul în viitor”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza