Maria, studenta din Iași dată dispărută, a fost găsită după două săptămâni. Unde a fost

Maria, studenta din Iași dată dispărută, a fost găsită după două săptămâni. Unde a fost
| Foto: spynews.ro.

Maria, studenta din Iași dată dispărută, a fost găsită la aproape două săptămâni de când a plecat de acum.

Din 9 mai, Maria a fost dată dispărută, iar familia sa a tot încercat să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor. Ieri, 23 mai, tânăra a fost găsită la aproape două săptămâni de când a vorbit ultima dată cu părinții.

Studenta din Iași a fost găsită în Republica Moldova, iar într-un mesaj postat pe Facebook spune că este bine și că nu a pățit nimic în aceste zile.

Pe Facebook, Maria a postat un mesaj la scurt timp după ce a ajuns la familia sa. Tânăra a ținut să le mulțumească tuturor celor care au ajutat la identificarea sa. Studenta din Iași a subliniat că este bine, iar în zilele în care a lipsit de acasă, nu i s-a întâmplat nimic.

„Bună! Aș vrea să vă spun că sunt bine, m-am revăzut astăzi (marţi – n.r.) cu familia mea și nu mai sunt căutată de poliție. Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău, sunt complet teafără și nevătămată. Apreciez implicarea voastră în găsirea mea și mă bucur că există atâția oameni altruiști și plini de compasiune printre voi!”, a spus Maria, într-un mesaj postat pe Facebook. 

Cu toate că a ajuns în siguranță lângă familia sa, nu se știe ce a determinat-o pe Maria să plece de acasă. Cei dragi spun că tânăra și-a luat adio, subtil, de la familie, pe 9 mai.

Nu doar față de părinți avea o atitudine ușor diferită, ci și față de colegi, care spun că Maria nu mai vorbea cu ei aproape deloc. Ceilalți studenți o descriu pe tânăra ca o fire liniștită, dar în ultima perioadă, au observat o schimbare în comportamentul ei, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

Comenteaza