DOLIU în lumea muzicii românești! A fost găsit mort în apartament după o cântare

DOLIU în lumea muzicii românești! A fost găsit mort în apartament după o cântare

Ionuț Rusu, un cunoscut saxofonist din Făgăraș, a murit la vârsta de 52 de ani.

Familia și apropiații încă sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că bărbatul nu s-a simțit prea bine în ultima zi din viața sa.

Neluțu Rusu, așa cum era cunoscut artistul, a murit la scurt timp după ce a cântat la priveghiul organizat pentru unul dintre liderii romilor din Câmpulung.

În ultima zi de priveghi, pe 16 februarie, artistul s-a simțit rău și a susținut că merge să se odihnească într-un apartament care i-a fost pus la dispoziție de unul dintre nepoții bărbatului decedat, în amintirea căruia cânta în localitate.

Vineri dimineață, două zile mai târziu, pe data de 18 februarie 2022, proprietarul apartamentului l-a găsit mort în casă și imediat cum a făcut descoperirea halucinantă a anunțat autoritățile.

Acestea din urmă au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. De altfel, trupul neînsuflețit al artistului găsit mort a fost transportat la morgă, acolo unde specialiștii vor efectua necropsia și, ulterior, vor stabili cauza morții.

Din fericire, pe trupul cunoscutului artist nu au fost găsite urme de violență, iar oamenii legii susțin că Ionuț „Neluțu” Rusu avea un istoric medical.

Printre problemele de sănătate cu care bărbatul se confrunta se numără și dibetul, potrivit realitatea.net.

Comenteaza