O fetiță de doi ani, găsită în putrefacție în casă cu mama sa! Vecinii o acuză: "Este strigător la cer. Nu trebuia să-i lase fetiţa"

O fetiță de doi ani, găsită în putrefacție în casă cu mama sa! Vecinii o acuză: "Este strigător la cer. Nu trebuia să-i lase fetiţa"

O fetiță a fost găsită în putrefacție în casă cu mama sa. Vecinii femeii sunt în stare de şoc de cele întâmplate.

Un copil de aproape doi ani a fost găsit în putrefacţie într-un apartament din Cernavodă. Fetiţa, în vârstă de un an şi 10 luni, se afla într-o albie, înfăşurată în scutece şi celofan.

Alerta a fost dată la 112, când rudele au sunat îngrijorate că mama copilului nu mai răspunde la telefon. Totodată, acestea au anunţat şi că femeia suferă de afecţiuni psihice şi că s-ar putea să se fi întâmplat ceva grav. Nu doar cu ea, dar şi cu fetiţa de aproape doi ani a femeii.

Când oamenii legii au ajuns la domiciliu tinerei de 29 de ani, aceasta a încercat să fugă. A fost şi momentul când poliţiştii au făcut şi descoperirea şocantă. Mama copilului se afla în acest moment în custodia poliţiei.

Oamenii spun, însă, că era doar o chestiune de timp până a se întâmpla o tragedie şi că femeii nu ar fi trebuit să îi fie încredinţat copilul.

"Din auzite şi din ce spunea dânsa avea probleme psihice, legile sunt prea permisibile. Nu ştiu cum statul a putut să-i încredinţeze copilul. Dânsa când a rămas însărcinată, trebuia să i se ia copilul de către stat, să fie crescut pentru că nu era capabilă să crească acest copil.

Da, se auzeau sunete, copilul plângea mai des. Noi avem birou pe partea cealaltă, când trecea pe stradă cu copilul şi copilul plângea, ea certa copilul.

Au mai fost nişte incidente în care se auzeau foarte des scandaluri în bloc, cu ea. nu ştiu cu cine. Era scandal când era cu concubinul. Când a plecat el a aruncat cu farfurii în taxi, ca să nu plece", spune una dintre vecinele femeii.

O alta spune că legea este mult prea permisivă şi că astfel de drame au loc din păcate. "Nu ştiam, doar aşa că trecea zilnic cu copilaşul în braţe, este strigător la cer.

Legile nu sunt atât de dure pe cât ar trebui. Nu trebuia să încredinţeze un copil unei persoane cu probleme", spune o altă persoană din bloc.

Reamintim că un copil a fost găsit în putrefacţie într-un bloc din Cernavodă. Fetiţa, în vârstă de un an şi 10 luni, se afla într-o albie, înfăşurată în scutece şi celofan.

Alerta a fost dată la 112, când rudele au sunat îngrijorate că mama copilului nu mai răspunde la telefon. Totodată, acestea au anunţat şi că femeia suferă de afecţiuni psihice şi că s-ar putea să se fi întâmplat ceva grav. Nu doar cu ea, dar şi cu fetiţa de aproape doi ani a femeii, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza