O fetiță de 11 ani a fost abuzată de tatăl ei. Mama ei știa dar nu făcut nimic: "Mami, vino să mă salvezi"

O fetiță de 11 ani a fost abuzată de tatăl ei. Mama ei știa dar nu făcut nimic: "Mami, vino să mă salvezi"

O fetiță de 11 ani a fost abuzată timp de mai multe luni de către tatăl ei. Tânăra îi trimitea mesaje mamei sale, aflată în străinătate, prin care îi cerea disperat ajutorul.

fetiță de doar 11 ani, din Vaslui, a trecut prin clipe de coșmar timp de aproximativ doi ani de zile. Tatăl ei o abuza, iar mama acesteia era plecată în străinătate și, deși, știa de cele întâmplate acasă încă din luna februarie, femeia nu a anunțat poliția.

O minoră de 11 ani a trecut prin momente groaznice, după ce tatăl ei a agresat-o timp de doi ani. Mama fetei era plecată în străinătate, iar singurul mod în care își putea deschide sufletul și să vorbească despre trauma suferită era să scrie în propriul jurnal. 

„Nu mai suport această viață”, scria copila, ajunsă la capătul puterilor.

Fata, alături de trei surori mai mici, de 3,6 și 9 ani, au rămas în grija tatălui, mama lor fiind plecată din 2019 în străinătate. În trecut, se pare că și femeia a avut probleme cu soțul violent, obținând un ordin de protecție împotriva lui. Cu toate acestea, a plecat crezând că nu se va întâmpla nimic rău acasă. 

În luna februarie a anului trecut, minora nu a mai putut suporta cele îndurate și i-a spus mamei sale ce se petrece acasă. Tatăl ei o obliga să întrețină relații intime cu el, a amenințat-o cu cuțitul, iar, la un moment dat, chiar a tăiat-o pe unul din brațe.

Cu disperare, fata i-a cerut ajutorul mamei sale.  

„Mami, vino să mă salvezi”, i-a scris pe Whatsapp fata mamei sale. 

Abia înainte de Paște, mama a revenit acasă. Însă, când a mers să își vadă cele patru fetițe, a fost alungată de soțul ei. Aflând că mama ei s-a întors, fata a fugit la aceasta, fără ca tatăl ei să știe. 

În tot acest timp, fata de 11 ani a început să meargă la un centru de zi din comună, unde i-a și povestit asistentei sociale la ce chinuri era supusă. În cele din urmă, aceasta a alertat autoritățile, iar, marți, 11 mai, bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore sub acuzație de viol. Astăzi, acesta va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cele patru fetițe au fost preluate de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Aceasta va avea nevoie de un program special de recuperare psihologică, pentru a depăși trauma, potrivit wowbiz.ro

Etichete
Comenteaza