O femeie și mama sa au angajat un vecin să-i ucidă bărbatul. Ce a făcut vecinul, în schimb

O femeie și mama sa au angajat un vecin să-i ucidă bărbatul. Ce a făcut vecinul, în schimb
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat din Vaslui a fost la un pas de moarte după ce soția sa i-a plănuit moartea, împreună cu mama ei și un vecin.

Cele două femei angajaseră un asasin ca să scape de el şi să le rămână lor casa. Numai că bărbatul plătit să omoare le-a denunţat la poliţie.

Vestea că soţia şi soacra i-au plănuit moartea l-a lăsat fără cuvinte pe bărbatul de 38 de ani, tată a trei copii. Nu şi-a închipuit nicio secundă că cea pe care a ales-o să-i fie parteneră de viaţă ar fi în stare de aşa ceva.

Alice Ruja, purtător de cuvânt Parchet Vaslui: Cele două femei locuiau în aceeaşi curte, în imobile diferite, ambele aparţinând soţului. Motiv pentru care ele s-au gândit să-l omoare ca să poată intra în posesia imobilelor.

Ca să-şi pună planul în aplicare, cele două femei au luat legătura cu o rudă, un bărbat cu antecedente penale. I-au promis că-i oferă 5.000 de lei ca să-l ducă într-o pădure şi să-l ucidă. Numai că individul, sătul de puşcărie, nu a vrut să comită fapta şi a mers la poliţie, unde le-a denunţat pe cele două femei. Aşa s-a pus la cale un flagrant. Bărbatul plătit să ucidă le-a spus femeilor că va veni la locuinţa lor împreună cu un prieten, care-l va ajuta să comită crima. Prietenul era, însă, un ofiţer sub acoperire.

Soțul femeii: De bătut, nu am bătut-o. Nu știu. Drogată nu era. Nu pot să-mi dau cu seama...
Reporter: Acum puteați fi mort.
Soțul femeii: Da. Așa a judecat. Eu ce să zic?
Reporter: Ce este în sufletul dumneavoastră?
Soțul femeii: ​Inima îmi este la copii, să îi văd mari.

Cele două femei au fost încătuşate şi reţinute pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentate instaţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit observatornews.ro.


 

Etichete
Comenteaza