O badantă româncă din Italia a fost găsită fără suflare în casă. Era moartă de 10 zile, însă...

O badantă româncă din Italia a fost găsită fără suflare în casă. Era moartă de 10 zile, însă...
| Foto: wowbiz.ro

Mariana, o româncă plecată în Italia la muncă, a fost găsită moartă în casa în care locuia! În zece zile nimeni nu i-a bătut la ușă!
 

Mariana, o româncă în vârstă de 53 de ani, care plecase în Italia pentru un trai mai bun și pentru a face un ban cinstit, a fost găsită fără suflare în casa în care locuia.

Trupul neînsuflețit al badantei a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută, într-un apartament din centrul istoric al orașului Terni (Umbria).

Femeia locuia singură și era decedată de mai bine de zece zile. Cadavrul ei era în stare de descompunere, atunci când a fost descoperit de oamenii legii.

În toate aceste zile, nimeni nu i-a bătut la ușă să o întrebe ceva.

Medicul legist a explicat faptul că românca a murit din cauza naturale, cel mai probabil i se făcuse rău și până să ajungă la ușă să ceară ajutor, aceasta s-a stins din viață.

Din păcate, nimeni nu a căutat-o pe femeie, nimeni nu i-a bătut la ușă în aceste zile.

Cel care a alertat autoritățile italiene a fost chiar proprietarul unui restaurant, aflat în apropierea locuinței femeii, care a simțit un miros puternic.

Atunci acesta a solicitat intervenția pompierilor, care s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit cadavrul. 

Mariana era din Jimbolia, judetul Timis, și lucra în Italia ca îngrijitoare de bătrâni.

 
Potrivit presei italiene, femeia era în Italia de 30 de ani. Mariana venise cu soțul ei în Peninsulă, însă bărbatul a murit acum zece ani.

Românca de 53 de ani a murit singură, fără nimeni care să-i fie aproape sau care să-i bată la ușă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza