Cine e, de fapt, românca ucisă de rechin în Egipt? Detalii cutremurătoare despre incident

Cine e, de fapt, românca ucisă de rechin în Egipt? Detalii cutremurătoare despre incident

O româncă a fost sfâșiată de rechin în Egipt, în timp ce înota în Marea Roșie.

Din informații, încă neconfirmate pe deplin se pare că tragedia s-a petrecut în același loc în care o turistă austriacă a fost atacată de un monstru al apelor la Hurghada.

Românca ar avea peste 40 de ani iar trupul ei a fost descoperit la câteva ore după atacul asupra femeii din Austria. Românca ar fi fost cazată la un hotel de 5 stele destinat exclusiv adulților. Locația este una din preferatele românilor în acest sezon. 

Turista austriacă, în vârstă de 68 de ani a înotat în Marea Roșie. Vă avertizăm că imaginile filmate de un amator vă pot afecta emoțional. Victimele au murit din cauza rănilor multiple. Guvernatorul egiptean al zonei a interzis scăldatul.

Două surse au declarat pentru Reuters că cadavrul unei turiste românce, în vârstă de cel puțin 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după atacul în care a murit o austriacă de 68 de ani.

Cele două atacuri au avut loc la 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh, potrivit surselor citate.

Două femei au fost ucise, în weekend, în atacurile cu rechini în Marea Roșie a Egiptului, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică Ministerul egiptean al Mediului.  

„Două femei au fost atacate de un rechin în timp ce înotau în zona Sahel Hachich, la sud de Hurghada", a anunțat ministerul pe pagina sa de Facebook, precizând că a fost lansată o anchetă pentru a stabili circumstanțele incidentului.

Stațiunile din Marea Roșie din Egipt, inclusiv Hurghada și Sharm El Sheikh, se numără printre principalele destinații de plajă ale țării și sunt populare în rândul turiștilor europeni.

Imagini video realizate de un turist au surprins momentele de panică de pe plajă când femeia de origine austriacă a fost adusă la țărm cu o barcă pneumatică.

După ce a fost mușcată de rechin, femeia și-a pierdut un braț și un picior. Ulterior, victima, în vârstă de 68 de ani, a murit în ciuda eforturilor de a o resuscita la Spitalul Nil din Hurghada.

O sursă de securitate a mai adăugat că femeia a locuit în Egipt în ultimii cinci ani împreună cu soțul ei egiptean, potrivit stirilekanald.ro.

 

Etichete
Comenteaza