O tânără românca de 18 ani a ajuns la operație după o partidă de amor. Ce și-a băgat în vagin

O tânără românca de 18 ani a ajuns la operație după o partidă de amor. Ce și-a băgat în vagin

 O tânără de 18 ani din Botoșani a ajuns de urgență la spital, după o partidă de amor.

Dornică de experiențe sexuale tari, adolescenta și-a introdus în vagin un obiect, care mai apoi a rămas blocat fiind transportată de urgență la spital pentru operație! Despre ce este vorba, de fapt!

Nu este pentru prima dată, când tineri sau tinere aung la spital de urgență în urma unei partide de amor, unde sunt tentați să încerce diferite experimente sexuale văzute pe Internet sau chiar pe site-urile dedicate adulților.

Dornică de o experiență inedită, pe care nu a mai trăit-o până acum, o fată în vârstă de 18 ani și-a introdus un vagin un deodorant spray. Ei bine însă, în loc de plăcerea pe care și-a imaginat că o s-o aibă, tânăra a trecut prin clipe de groază atunci când a văzut că i-a rămas capacul în vagin.

Deodorantul cu pulverizator avea un capac mic cu un arc, astfel că în ciuda încercările ei de a-l scoate, totul fost în zadar, aceasta fiind blocat în interior. Tânăra a intrat imediat cum a văzut că nu poate să-l scoată într-o stare de șoc, așa că a ales să țină totul pentru ea.

Inițial a crezut că nu i se poate întâmpla nimic rău, însă după doar câteva ore a început să aibă dureri groznice la nivelul vaginului. Starea de rău se agrava de la un minut la altul, așa că s-a văzut nevoită să sune la 112 pentru a merge de urgență la spital.

Imediat cum le-a explicat medicilor cele întâmplate, tânăra a fost operată de urgenţă, astfel că după o operație de câteva minute bune i-a fost scoasă bucata mobilă a deodorantului care deja se infectase.

„Pacienta a fost examinată imagistic, fiind iniţial suspectată o tumoră în zona vaginală. La examen s-a confirmat prezenţa unei formaţiuni pseudotumorale. În realitate era vorba despre un corp străin, în jurul căruia s-a format un granulom. A fost programată pentru operaţie, fiind ulterior înlăturat obiectul străin, care cauza o stare de infecție ce se putea agrava foarte mult”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, potrivit spynews.ro.

 


 

Comenteaza