Noi imagini cu Fane Văncică care își lovește BRUTAL iubita. Gestul făcut de interlop după

Noi imagini cu Fane Văncică care își lovește BRUTAL iubita. Gestul făcut de interlop după

Au apărut noi imagini cu interlopul Fane Văncică care o loveşte cu brutalitate şi o jigneşte pe iubita lui.

În filmarea primită pe Fii Observator, se observă cum interlopul o loveşte cu picioarele pe tânără, apoi o pune să repete după el că "orice persoană care e cu Fane Văncică, nu are dreptul să o pupe nimeni". 

Bărbatul nu se opreşte aici şi toarnă dintr-o găleată apă în capul femeii, apoi o stropeşte cu suc. În cele din urmă, Fane Vancică începe să strângă mai multe bancnote de euro de pe podea şi încearcă să cumpere cu acestea tăcerea martorilor. "Nu fi martor la nimic că o mierlesc pe mă-ta"

Săptămâna trecută, după ce imaginile au ajuns în presă, individul a fost căutat de poliţişti timp de trei zile. După verificări la mai multe adrese, anchetatorii au primit un pont: Văncică se afla în Italia. Imediat, poliţiştii l-au dat în consemn la Frontieră.

Interlopul-influencer a fost prins pe aeroportul Henri Coandă, în timp ce se întorcea în ţară. La audieri, le-a spus anchetatorilor că iubita lui e sado-masochistă şi vrea să fie bătută.

Judecătorii au decis ca - timp de şase luni - bărbatul să nu se nu se mai apropie la mai puţin de 300 de metri de fosta  iubită. În caz contrar, riscă până la 5 ani de închisoare. În paralel, Poliţia continuă cercetările în dosarul penal deschis pentru loviri şi alte violenţe.

Pentru că fapta a fost comisă acum mai bine de trei luni, iar victima nu a depus plângere, interlopul are şanse mari să scape basma curată, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza