Mama lui Gabi Stângău, gest cutremurător în memoria fiului ei, după ce a fost înmormântat: „Cât o să trăiesc o să te jelesc”

Mama lui Gabi Stângău, gest cutremurător în memoria fiului ei, după ce a fost înmormântat: „Cât o să trăiesc o să te jelesc”

A trecut o săptămână de când Gabi Stângău a murit. Miercuri, a fost înmormântat, iar mama acestuia este sfâșiată de durere.

Moartea la doar 32 de ani a lui Gabi Stângău a lăsat o mare durere în sufletele celor care l-au cunoscut. După ce, la înmormântare, colegii de breaslă au cântat melodii triste în memoria lui, mama violonistului, Livia, i-a compus o poezie pentru fiul ei.

Chiar dacă a trecut o săptămână de când a murit, Gabi Stângău este, în continuare, prezent în amintirea celor dragi. În mediul online curg mesajele în care apropiații își exprimă durerea pentru moartea violonistului, dar și mesajele de încurajare pentru familie, mai ales pentru mama lui rămasă văduvă și soția lui, Diana. Femeia care i-a dat viață lui Gabi Stângău, Livia, a compus o poezia în memoria fiului ei.

„Ultimul poem pe care îl mai scriu pentru tine, puiul meu, Gabi Stângău
Ai căzut, steaua mea
Dar nu în brațele mele, ci în alte Dianei tale
Prin telefon am auzit: „Gabi, nu murit, te rog”. Era tot Diana ta care mi-a dat mie vestea
Atât am putut striga de a venit toată lumea
Să mă întrebe: „Ce ai pățit?”
Eu le-am spus: „Gabi meu a murit!”
Am plecat la Baia Mare, nu m-au lăsat să te văd
Tu erai în morgă rece, eu afară, te strigam”, sunt doar o parte din versurile poeziei compuse de mama lui Gabi Stângău, pentru fiul ei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza