Moarte suspectă! Unul dintre bărbații torturați de polițiștii din secția 16 a fost găsit mort în casă

Moarte suspectă! Unul dintre bărbații torturați de polițiștii din secția 16 a fost găsit mort în casă
| Foto: observatornews

Cei doi bărbaţi bătuţi cu cruzime de nouă poliţişti de la Secţia 16 au murit la un interval de nici trei săptămâni unul faţă de celălalt.

Unul dintre ei a fost găsit mort în locuinţa unei cunoştinţe acum trei zile. Iar moartea acestuia este considerată suspectă.

Cei doi tineri sechestrați și torturați de polițiști de la Secția 16 din Capitală au murit aparent inexplicabil. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a trimis Corpul de Control la Secția 16, dar face apel să nu se facă legătura între oameni care depun plângere și „ulterior dispar”.

 
Întrebat ce se întâmplă la Secția 16 de Poliție din Capitală, după ce a fost confirmat și al doilea deces, al celei de-a doua victime a polițiștilor, ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus că a trimis Corpul de Control acolo și că „va face ordine”, potrivit observatornews.ro.

„Corpul de Control al ministrului realizează o acțiune de control la Secția 16. Imediat ce va fi finalizată această acțiune, concluziile le voi prezenta public. Pe de altă parte, am văzut și eu aceste informații (că au murit după ce au făcut publice torturile – n.r.). Nici nu poate fi vorba, nici prin gând să nu ne treacă să facem astfel de comparații cu oameni care depun la un moment dat o plângere și ulterior dispar”, spune Lucian Bode.

Comenteaza