Moarte suspectă a unei tinere de 17 ani. Crimă sau sinucidere? Medicii i-au găsit răni pe corp

Moarte suspectă a unei tinere de 17 ani. Crimă sau sinucidere? Medicii i-au găsit răni pe corp
| Foto: wowbiz.ro

O minoră de 17 ani din Braniștea, județul Galați, a murit în condiții suspecte.
 

Cătălina și-a găsut sfârșitul într-un mod care ridică semne de întrebare atât medicilor, cât și oamenilor legii. Tânăra este din localitatea Braniștea, județul Galați. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați. La prima vedere, cadrele medicale au crezut că tânăra de 17 ani ar fi încercat să își pună capăt zilelor și a înghițit mai multe medicamente.

Ulterior, medicii au observat mai multe răni pe corpul fetei, în special în zona gâtului și a picioarelor. Ei au sunat de urgență la Poliție pentru a semnala faptul că tânăra ar fi fost victima unor abuzuri. Polițiștii au schimbat încadrarea juridică în dosarul morții din lovire sau alte violențe în ucidere din culpă.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilea cauzelor decesului.

În dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din Lovire sau alte violențe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Cătălina este victima unui bărbat care i-a furat inocența și a obligat-o să se prostitueze, susțin apropiații victimei.

Bărbatul, care era căsătorit, o agresa pe tânăra de 17 ani și o obliga să consume substanțe stupefiante. Ea ar fi ajuns acasă, în urmă cu câteva zile, într-o stare de inconștiență. 

Părinții au încercat de multe ori să se opună relației pe care fata lor o avea cu bărbatul periculos.

Chiar dacă i-au interzis să se mai vadă cu fiica lor, mai muți bărbați s-au prezentat la casa minorei și i-au amenințat părinții cu moartea. Ei sunt convinși că vinovați de moartea fiicei lor este bărbatul care ar fi agresat-o de multe ori, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza