Mesajul DE ADIO lăsat de Cami, mama găsită moartă după ce copilul ei s-a înecat în piscină

Mesajul DE ADIO lăsat de Cami, mama găsită moartă după ce copilul ei s-a înecat în piscină

O femeie de 34 de ani s-a sinucis după ce copilul ei, Albert, în vârstă de 5 ani, a decedat înecat în piscina din curte.

Cami nu și-a putut ierta faptul că într-o clipă de neatenție, fiul ei s-a înecat în piscină și a decedat. Medicii au făcut tot posibilul, dar nu l-au putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare. Femeia a fugit pe un câmp, iar câteva ore mai târziu a fost găsită fără suflare de autorități. Ce mesaj a postat înainte de tragedie.

Cu aproximativ o lună înainte de tragedie, Cami a postat pe Facebook un mesaj prin care le îndemna pe toate mamele să aibă grijă de copiii lor, să le ofere atenție și să îi iubească până la ultima suflare, ca și când lumea se va sfârși.

Chiar și vecinii știau cât de iubitoare era Cami ca mamă. Femeia și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil și era foarte fericită alături de fiul ei, Albert, însă totul s-a sfârșit tragic.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, se arată în mesajul postat de Cami pe Facebook.

Familia Cameliei trece prin clipe grele din cauza acestei tragedii. După ce l-au pierdut pe Albert au aflat că și femeia a fost găsită moartă. Cei apropiați sunt devastați de durere. Din cauza unei clipe de neatenție, micuțul s-a stins din viață, iar ulterior și mama lui.

Vecinii sunt și ei șocați de tragedie și susțin înțeleg durerea pe care Cami a simțit-o atunci când și-a pierdut fiul. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza