Mașină făcută praf după impactul cu un copac. Trei tineri au murit pe loc. O fată de 23 de ani, singura supraviețuitoare  

Mașină făcută praf după impactul cu un copac. Trei tineri au murit pe loc. O fată de 23 de ani, singura supraviețuitoare  
| Foto: observatornews.ro

Trei tineri și-au găsit sfârșitul, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.
  

Încă o tragedie în județul Bacău. După accidentul cu 7 morți produs duminică în localitatea Răcăciuni, o altă nenorocire a avut loc în această dimineață, de această dată în comuna Ițești, sat Dumbrava. Trei tineri și-au găsit sfârșitul, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Potrivit ISU Bacău, patru persoane au fost implicate în accidentul produs în această dimineață, în comuna Itești, sat Dumbrava, județul Bacău.

Din primele informații, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și ambulanță SMURD de la Detașamentul Bacău, dar şi două ambulanțe SAJ, după ce o mașină în care se aflau patru persoane a intrat cu viteză într-un copac.

În urma impactului violent, trei bărbați au murit pe loc, în timp ce o tânără de 23 de ani, conștientă, cu multiple traumatisme, a fost preluată de SAJ și transportată la UPU Bacău.

Accidentul a avut loc pe DN2 Bacău-Roman (E 85), în zona localității Dumbrava, județul Bacău.

Potrivit IPJ Bacău, tragedia s-a produs după ce șoferul mașinii "a pătruns pe contrasens, a părăsit partea caritabilă și a intrat în coliziune cu un copac".

"Azi dimineață, în jurul orei 06.30, un conducător auto de 27 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bacău către Roman, în afara localității Dumbrava, posibil pe fondul oboselii la volan, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea caritabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Din impact, 3 persoane au decedat, respectiv , conducătorul auto și alți doi bărbați, de 33 și 36 de ani, pasageri în autoturism. O tânără de 22 de ani, pasageră dreapta spate, a fost transportată la spital în stare gravă", se mai arată în informarea poliţiştilor.

Se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Sectorul de drum pe care s-a produs accidentul rutier este în aliniament, cu vizibilitate bună, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza