Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Informații de ultimă oră din crimele de la Caracal

Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Informații de ultimă oră din crimele de la Caracal
| Foto: gandul.ro

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația inițială în care afirma că a ucis-o pe Luiza Melencu. Cu toate astea, tânăra este moartă în momentul de față.

Informația a venit din partea avocatului familiei Melencu: „Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane.”,

Se pare că Luiza Melencu este moartă. Această idee este întârită și de avocatul lui Gheorghe Dincă. El și-a contrazis clientul și a menționat că va fi trimis în judecată atât pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, cât și pentru Luiza Melencu.

„Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat.”, a declarat Claudiu Lasoschi. arată bzi.ro.

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu sunt două tinere din zona orașului Caracal, România.

Ele au dispărut din anul 2019. Luiza nu a mai fost văzută din data de 14 aprilie, iar Alexandra din 24 iulie 2019.

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05.

Ea a reclamat că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Pe atunci, slaba gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

Gheorghe Dincă se află acum în arest.

În cursul anchetei a ieșit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere.

Comenteaza