Vestea ȘOC a momentului la trei ani de la dispariție Luizei Melencu. Răstunare de situație în cazul Caracal

Vestea ȘOC a momentului la trei ani de la dispariție Luizei Melencu. Răstunare de situație în cazul Caracal

Au trecut trei ani de la dispariția Luizei Melencu, una dintre cele două fete răpite de Gheorghe Dincă.

Trei ani de la dispariția Luizei Melencu. La data de 14 aprilie 2019, Luiza Melencu a fost dată dispărută, după ce Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie, în drumul său spre casă.

Fata ar fi mers să scoată banii trimiși de la mama sa de la un bancomat, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ea. Conform informaților din anchetă, tânara de 18 ani ar fi fost ținută în casă timp de mai multe zile, sechestrată și mai apoi omorâtă de monstrul din Caracal. 

Dispariția fetei a fost aflată și mediatizată în momentul în care o altă tânără a fost răpită de criminal. Alexandra Măceșanu a reușit să sune la numărul de urgență și să alerteze autoritățile. Din păcate, până în momentul în care oamenii legii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă a fost prea târziu, ambele fete dispăruseră. 

”După mediatizarea cazului Alexandrei Măceșeanu am aflat și noi că Luiza a fost luată de Gheorghe Dincă, un om care a declarat că a omorât-o atât pe fiica mea, cât și pe Alexandra”, spunea Monica Melencu la acea vreme. 

Mai mult, Ștefan Iordache, bunicul Luizei Melencu, a adus acuzații autorităților române pentru felul în care ar fi gestionat dosarul Caracal și dispariția nepoatei sale, care avea 18 ani la momentul respectiv.

„Acest dosar nu a fost făcut pe bune, cu respectarea faptelor, a ceea ce s-a întâmplat. Acest dosar a fost făcut pentru și din interese. Din aceste interese, de trei ani aproape nu am aflat nimic concret.

Am fost astăzi în sală și aceste doamne (n.r – cei doi medici legiști menționați la începutul articolului), una mai mult și-a lăudat meseria și a început să facă afirmații că ea a fost și pe la Balotești. Nu ne interesează pe unde a fost, pe noi ne interesează ce s-a întâmplat în realitate cu Luiza”, a declarat bunicul Luizei Melencu, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza